söndag 15 augusti 2010

Klubbmästerskap i Barnakälla

I onsdagskväll var det dags för Ryssbergets IK:s klubbmästerskap. Det är distansen 10,5 km i skogarna runt Barnakälla utanför Bromölla som gäller, förutom för de yngsta och de äldsta som springer lite kortare. Banan är minst sagt kuperad. De som brukar springa där säger att; om man står i en vägkorsning i skogen och är osäker på vägen så ska man ta den med den brantaste backen, då är man garanterat rätt.

Äntligen var det Linns tur att stå på startlinjen. Efter alla gånger hon får stå bredvid och heja så var det äntligen hon som skulle vara i fokus. Och det var minsann inte vem som helst som hejade fram henne längs banan. Om ni tittar noga på bilden nedan så kan ni nog förstå vad jag menar. (Klicka på bilden så den förstoras)





Jag vill ägna några rader åt det tragiska som inträffade under Midnattsloppet igår. 2 personer dog under tävlingen. Och vad jag förstår var det en olidlig fuktig värme i Stockholm igårkväll. Men det måste vara mycket ovanligt att 2 stycken människor dör under ett 10 km lopp och där man inte hittar någon annan orsak än "bara" värmen.

/Liselott

1 kommentar:

  1. Glömde säga det igår när vi sprang. Men japp jag ser vem det är...Isabellah Andersson!! Linn hon har den rätta publiken hon :) Kram Madde

    SvaraRadera