tisdag 26 november 2013

Urusel på vardagsmotion!

Ja, för jag gör sannerligen inte många knop emellan mina träningspass. Jag går ut till bilen, kör dit jag ska, parkerar gärna nära mitt mål och gör samma sak hem igen. Jag cyklar inte till vardags (mest på grund av att jag bor och jobbar som jag gör.) Jag är till exempel aldrig ute och går, mer än när jag går shoppingstråket på stan eller i mataffären. Mitt jobb är visserligen inte helt stillasittande men jag är definitivt inte uppe på benen i 8 timmar.
Jag är helt enkelt superdålig på att vardagsmotionera! Men jag tar de små chanser jag får! Det vill säga: jag tar alltid trapporna istället för rulltrappor eller hiss och..... Hmmmm ja det var väl ungefär det :-) . Som sagt jag är usel på vardagsmotion.
Så ni som cyklar till jobb, buss eller nåt annat varje dag, fanken vad ni är bra! Och så mycket bra ni gör för kroppen utan att kanske tänka på det! Eller om ni har ett jobb där ni står eller går den mesta delen av dagen. Det blir många kalorier av det! Och till oss andra: Vi får helt enkelt ut i löparspåret och kompensera vår avsaknad av vardagsmotion! Tjoho!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar